Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volleybal in d’ Overtoom

Geplaatst op: 14 november 2014

Zaterdag staan er weer een aantal volleybalwedstrijden in de Overtoom, waaronder een heuse topper. Ruutvoorn MA 1 speelt tegen Set Up uit IJsselmuiden. Winst is nodig om in het spoor van koploper BAS/Westenholte te blijven. Aanvang 14.30. Ruutvoorn MC 1 speelt de topper tegen Be Fair uit Kraggenburg. Bij de volle winst nestelt de ploeg zich naast deze directe concurrent. Ruutvoorn Dames 1 hoopt de stijgende lijn voort te zetten. Turfstekers uit Drachten is de tegenstander deze week. Verder is er komende week ook  bekervoetbal in de Overtoom.  Op woensdag spelen de Genemuiden 1 en Genemuiden 3 hun wedstrijden. Genemuiden 5 ‘bekert’ op vrijdagavond om 20.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500