Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdhonk verkoopt oliebollen

Geplaatst op: 14 november 2014

Op 30 december DV  zijn ze weer verkrijgbaar: de overheerlijke biestemerker oliebollen van Wiltjer. De favoriete oliebol van vele Gaellemunigers kan besteld worden via een van de vrijwilligers van 3:16 of de website. Opbrengsten zijn ten bate van het jeugdhonk.

Wie lust ze niet, de overheerlijke biestemerker oliebollen van Wiltjer. Omdat ze tijdens de afgelopen biestemerk en vorig jaar rond oud en nieuw zo goed verkocht werden, besloot de organisatie van 3:16 opnieuw dat ze ook weer rond de komende jaarwisseling niet mogen ontbreken. Voorbestelling is mogelijk via de vrijwilligers van 3:16. Bestellen kan ook via de website  www.jeugdhonk316.nl. Bestellingen via vrijwilligers worden op 29 of 30 december thuis bezorgd. Bestellingen via de website kunnen op 30 december vanaf 09:00 tot 15:00 uur worden opgehaald aan de kraam voor ‘t Olde Staduus. Op 30 december is er vanaf 09:00 tot 15:00 uur ook vrije verkoop van oliebollen aan de kraam voor ’t Olde Staduus.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500