Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Directeur PEC Zwolle ook naar Sportcafe in Kaaihof

Geplaatst op: 15 november 2014

Directeur Arjan Jansen van PEC Zwolle is woensdag te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé. Dat is komende woensdag om 20.00 uur in de Havenkamer van De Kaaihof. Hij komt vertellen over het succes van PEC en over de binding met de regio Zwolle. Andere gasten zijn zoals eerder gemeld Hans van Dijkhuizen, Martijn Jansen, Wim Dillen, Pascal Eenkhoorn en GTC-voorzitter Kees Kranenburg. Wethouder Dick Visserman komt bovendien om een bijzondere  sportprijs uit te reiken. Gert Jan van den Berg interviewt alle gasten, bezoekers kunnen gratis naar binnen. Voor een goede inschatting van het aantal bezoekers is het wel handig om je komst even te melden via redactie@genemuidenactueel.nl .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500