Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zakkenrollen tijdens het uitgaan

Geplaatst op: 16 november 2014

De politie in Zwolle is op zoek naar bezoekers van horecagelegenheden in Zwolle die zaterdagavond het slachtoffer werden van zakkenrollerij. Wie nog geen aangifte heeft gedaan, wordt verzocht dit snel te doen. Zaterdagavond werden twee vrouwen in een cafe aan de Voorstraat bestolen van hun portemonnee en I-phone. Ze maakten daarvan melding bij surveillerende agenten. Via de ‘vind-app’ van de gestolen telefoon kwam men op een adres in Zwolle uit waar de politie samen met de gedupeerden naar toe is gegaan.

In een auto voor een woning werd de gestolen telefoon aangetroffen. De politie heeft de autobezitter (24) en een huisgenote (17) aangehouden. De auto is in beslag genomen. In de auto werden nog meer spullen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie vermoedt dat er meer mensen zijn benadeeld en roept hen op contact op te nemen voor het doen van aangifte. Dat kan via 0900 8844. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500