Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zware mishandeling in Zwolle

Geplaatst op: 16 november 2014

De politie zoekt getuigen van een mishandeling op de Jufferenwal in Zwolle die in de nacht van zaterdag op zondag 9 november werd gepleegd. Een 19-jarige Zwollenaar liep daarbij een gebroken oogkas op en moest in een ziekenhuis worden behandeld.

De politie heeft in de afgelopen dagen drie Zwollenaren van 17 en 18 jaar aangehouden op verdenking van de mishandeling waarbij het slachtoffer onder meer in zijn gezicht werd getrapt. De drie aangehouden verdachten zitten nog vast. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen zich melden op 0900 8844 of via meld misdaad anoniem 0800 7000.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500