Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdopleiding Sportclub zakt op ranglijst

Geplaatst op: 18 november 2014

Sportclub Genemuiden neemt de 76e positie in op een ranglijst van jeugdopleidingen in het amateurvoetbal. Vorig jaar stond Genemuiden nog net bij de zestig beste clubs. De ranglijst brengt in beeld op welk niveau de jeugdselectieteams van een amateurvoetbalvereniging actief zijn. Bekeken is in welke klassen de A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1 en D2 spelen. Een team dat in de eerste divisie speelt krijgt 1 punt. Voor elke divisie (of klasse) lager komt er een punt bij. Over de echte  kwaliteit zegt deze ranglijst in feite niets. Niet meegenomen wordt hoeveel jeugdspelers in het betaalde voetbal of het eerste elftal terechtkomen. Sportclub Genemuiden speelt vanavond overigens het bekerduel tegen Drenthina uit Emmen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500