Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwollenaar zit bovenop inbreker

Geplaatst op: 18 november 2014

Een bewoner van de Zwole Prins Hendrikstraat heeft maandagmiddag 17 november een 34-jarige inbreker uit Zwolle aangehouden. Het slachtoffer hoorde gestommel in zijn huis en toen hij daarop reageerde verliet de inbreker net zijn woning. Die gooide de net daarvoor door hem gestolen computerapparatuur van zich af en wilde er vandoor gaan. De bewoner greep de man vast, wist hem naar de grond te werken en ging er in afwachting van de gealarmeerde politie bovenop zitten. Bij de schermutseling liep hij nog wel de nodige kleerscheuren en een bijtwond op. De aangehouden Zwollenaar is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500