Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wie is de beste bloemstylist van Genemuiden?

Geplaatst op: 18 november 2014

‘De beste bloemstylist van Nederland’ was afgelopen maanden een populair televisieprogramma op SBS6. Bosch Bloemen grijpt dat aan voor een lokale versie tijdens Superzaterdag 29 november: wie is de beste bloemstylist van Genemuiden? De eerste aanmeldingen daarvoor zijn ondertussen binnen, zo laat de zaak weten op de social media. De winnaar ontvangt een half jaar lang gratis bloemen ter waarde van 200 euro. 

Iedere deelnemer maakt op Superzaterdag een gebonden boeket, iedereen met dezelfde aantallen en soorten bloemen. Al deze boeketten worden aan het eind van de dag beoordeeld door een vakkundige jury. Om 16.00 wordt de winnaar bekend gemaakt, hierna mag iedereen zijn of haar boeket meenemen. Deelname is gratis, maar geef je snel op want vol=vol. Aanmelden via bestellen@boschbloemen-wonen.nl.

Een totaal andere wedstrijd houdt Flier Sport en Fashion. De sportzaak van Genemuiden organiseert tussen 10.00 en 12.00 uur een wedstrijd bal hoog houden. Balkunstenaars maken daar kans op mooie prijzen. Verder is er tijdens Superzaterdag ook nog een wedstrijd voor Pieten. Jonge Pieten kunnen een selfie van zichzelf maken en die opsturen naar info@winkeleningenemuiden. Meer nieuws daarover volgt later. Kijk op www.winkeleningenemuiden.nl wat er allemaal te doen is tijdens Superzaterdag in Genemuiden. Deze week zit er ook een folder bij de 3Watersteden!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500