Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jubilaris Rob Spijkerman in het zonnetje gezet

Geplaatst op: 18 november 2014

Felicitaties van oud voorzitter Lou Bouman

Zaterdagavond werd in zwembad ‘De Kragge’ in Zwartsluis het veertig jarig dienstjubileum van manager Rob Spijkerman gevierd. De feestavond werd hem aangeboden door bestuur en personeel. Samen met zijn gezin, familie en directe vrienden- en kennissenkring was er een gezellige avond georganiseerd. De jubilaris werd toegesproken door SZZ voorzitter Roel Huls, die Rob omschreef als een zwembadmanager in hart en nieren. Met zo’n dienstverband ben je bijna helemaal vergroeid met het bedrijf. Jouw inzet voor de zwembaden, voor de vele kinderen die er leerden zwemmen, voor de ouderen, de verenigingen, de scholen en andere doelgroepen is groot. Je stond er samen met je team altijd klaar voor. Waarvoor onze dank, aldus de zwembadvoorzitter.
Van de bestuurders van het eerste uur waren aanwezig mevrouw Kleingeld en de heren Olland en Keuter. Namens hen sprak Rolf Olland, oud directeur van de Buisman Zwartsluis, woorden van grote waardering voor de inzet en betrokkenheid van Rob Spijkerman met oog voor duurzaamheid. Daar waar een gemiddeld zwembad in Nederland een exploitatietekort heeft van vierhonderdduizend euro, daar zit ‘De Kragge’ hier ver onder, ook samen met de andere twee baden in Zwartewaterland. De extra bezuiniging op de baden in Zwartewaterland moet dan ook voelen als een ‘bittere teleurstelling voor je enorme inzet’, volgens Olland. Hij bood namens de oud bestuursleden Rob symbolisch drie deurstoppers aan om sluiting van de zwembaden te voorkomen. De jubilaris dankte iedereen voor de goede woorden en aanwezigheid. Spijkerman zal blijven strijden voor de baden. Hij gaat de inwoners en bedrijven erbij inschakelen. Onder het genot van het bekende hapje en drankje werden de ervaringen van verleden en heden uitgewisseld en kon iedereen terugkijken op een geslaagde feestavond.
Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500