Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vraag en aanbod vrijwilligerswerk matchen

Geplaatst op: 18 november 2014

Wie wil er wat voor een ander betekenen of heeft een paar uurtjes beschikbaar om een ander te helpen? Het Coördinatiepunt Vrijwilligers Zwartewaterland helpt graag bij het vinden van de juiste match tussen vrijwilligers en vrijwilligerswerk. Gina Wijngaard en Paul Schrijver zijn de beheerders van het vroegere Servicepunt en koppelen vrijwilligers aan de juiste baan. Omgekeerd kan natuurlijk ook; een leuke baan matchen met een geschikte vrijwilliger.

Vrijwilligerswerk speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Om de kwaliteit van zorg, welzijn, sport en ander maatschappelijk betekenisvol werk in stand te houden, zijn steeds meer vrijwilligers nodig.

Het is daarom belangrijk dat vrijwilligers de weg weten te vinden naar passend vrijwilligerswerk. Hiervoor is het Coördinatiepunt Vrijwilligers Zwartewaterland opgericht, ter vervanging van het eerdere servicepunt vrijwilligerswerk.

Maatschappelijke stage

Het Coördinatiepunt heeft zich als doel gesteld vrijwilligers te werven en de juiste match tussen vraag en aanbod te vinden. Ook voor een maatschappelijke stage kunnen jongeren terecht bij het coördinatiepunt. Iedereen die graag iets voor een ander wil betekenen, kan zich aanmelden via de website: www.vrijwilligerswerkzwartewaterland.nl of langskomen voor een persoonlijk gesprek op een van onze locaties.

Iedere dinsdag zijn Gina en Paul actief in verschillende kernen van Zwartewaterland, in Hasselt (Teeuwland) 9.30 – 10.30 uur, in Zwartsluis (De Schans) 11.00 – 12.00 uur en in Genemuiden (’t Olde Staduus) 13.00 – 14.00 uur.

Telefonisch is het Coördinatiepunt bereikbaar op 06-23730483 (iedere dinsdag, tussen 9.30 en 14.00 uur). Laat u vrijblijvend informeren en (eventueel) gaan zij voor u op zoek naar ‘de juiste match’.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500