Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente pakt wegen aan

Geplaatst op: 19 november 2014

De gemeente gaat de komende weken aan de slag met een aantal wegen in Genemuiden. Het gaat om het herstraten van weggedeeltes aan de Blokhuisweg, Prinses Beatrixstraat en Jan van Nassaustraat. Er worden tijdelijke verkeersmaatregelen ingesteld.

In de periode van 20 tot en met 27 november 2014 wordt een gedeelte van de Blokhuisweg herstraat. Het betreft de binnenbocht tussen Westerkaai en Oostpietbrugweg. Tijdens deze periode wordt er éénrichtingsverkeer ingesteld richting de Westerkaai. Verkeer vanaf de Westerkaai wordt omgeleid via de Greente en Bereklauw.

In de periode van 24 november  tot en met 5 december 2014 wordt een gedeelte van de Prinses Beatrixstraat herstraat. Het betreft een deel van de bestrating ter hoogte van Edel Group. In deze periode is dit gedeelte van de Prinses Beatrixstraat niet toegankelijk voor verkeer.

In de periode van 27 november tot en met 12 december 2014 wordt een gedeelte van de bestrating in de Jan van Nassaustraat vervangen. Het betreft een deel van de bestrating tussen de Doktor Baxstraat en de Prins Bernhardstraat.  In deze periode is dit gedeelte van de Jan van Nassaustraat niet toegankelijk voor verkeer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500