Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VWC breidt uit met reparaties aan smartphones en tablets

Geplaatst op: 19 november 2014

GENEMUIDEN/KAMPEN – VWC is al jaren een betrouwbare partner op het gebied van telefonie. Bedrijven kunnen er terecht voor onder andere VOIP telefonie en mobiele abonnementen en ook de particulier kan er prima terecht voor een ruime keus uit de vele smartphones en abonnementen van de landelijke keten Telecombinatie.

Maar vanaf nu kunt u bij VWC ook terecht voor reparaties aan smartphones en tablets. De reparaties worden in eigen beheer op de Technische Dienst in Genemuiden uitgevoerd. “Omdat de klant niet meer zonder smartphone of tablet wil en kan, houden we de reparatietijd zo kort mogelijk zodat de klant weer snel verder kan”.

We werken uitsluitend met originele en nieuwe onderdelen waardoor de kwaliteit van het toestel gewaarborgd blijft. Van de nieuwe modellen en de hard lopende modellen hebben we de onderdelen op voorraad en als de onderdelen niet op voorraad zijn hebben we die de volgende dag in huis” vertelt Bert Jan Pleijsier.

Telecombinatie

VWC is dus aangesloten bij Telecombinatie. “Bij Telecombinatie vind je abonnementen van alle providers zoals: KPN, Hi, Vodafone, Telfort, T-Mobile, Tele2 en Ben. Op het gebied van telecom kunnen wij een goed en deskundig advies geven op basis van je belgedrag en dataverbruik.
Telecombinatie is een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat wij de klant de beste deals kunnen aanbieden. We willen de klant graag wijzen op de overzichtelijke website vwc.telecombinatie.nl” vertelt Dennis van Wendel.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500