Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Beter jongerenwerk met minder geld’

Geplaatst op: 20 november 2014

“De huidige bezuinigingen zijn de doodsteek voor het jongerenwerk”, zegt een kritische Henk Braamskamp van GemeenteBelangen. Net als de VVD laat hij weten dat zijn fractie tegen het voorstel van het college is om jongerenwerkers via een ‘uitzendconstructie’ te laten werken.

De coalitie is wat milder en is het eigenlijk wel eens met het voorstel van wethouder Speksnijder. Die is strijdlustig: “Ik durf de uitdaging aan dat we met minder geld beter jongerenwerk organiseren dan we de afgelopen jaren hebben gedaan.” Meer is hier te lezen.

De volgende vergadering neemt de gemeenteraad een besluit hierover.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk

One thought on “‘Beter jongerenwerk met minder geld’

  1. Jeugdwerker schreef:

    Leuk om te horen , voor de mensen die jaren hun nek hebben uit gestoken!!!!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500