Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Beter jongerenwerk met minder geld’

Geplaatst op: 20 november 2014

“De huidige bezuinigingen zijn de doodsteek voor het jongerenwerk”, zegt een kritische Henk Braamskamp van GemeenteBelangen. Net als de VVD laat hij weten dat zijn fractie tegen het voorstel van het college is om jongerenwerkers via een ‘uitzendconstructie’ te laten werken.

De coalitie is wat milder en is het eigenlijk wel eens met het voorstel van wethouder Speksnijder. Die is strijdlustig: “Ik durf de uitdaging aan dat we met minder geld beter jongerenwerk organiseren dan we de afgelopen jaren hebben gedaan.” Meer is hier te lezen.

De volgende vergadering neemt de gemeenteraad een besluit hierover.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500