Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gerrit Westhoff 25 jaar vrijwilliger Tapijtmuseum

Geplaatst op: 20 november 2014

Jubilaris Gerrit Westhoff in het zonnetje gezet door Henk beens

Op dinsdag 18 november j.l. was er een Vrijwilligersvergadering in het Tapijtmuseum. Het bestuur keek met de Vrijwilligers terug op het museumjaar 2014 en nam de plannen door voor het komende museumseizoen. Aan het eind van de vergadering werd Gerrit Westhoff

in het zonnetje gezet door voorzitter Henk Beens. Sinds 1989 is Gerrit vrijwilliger bij het museum. Hij begon toen als jonge twintiger met werkzaamheden die te maken hebben met installatietechniek, het werk dat hij in zijn dagelijks leven ook doet. Naast dit zeer gewaardeerde werk, ontwikkelde Gerrit zich ook als pennenmattenmaker en kan inmiddels ingewikkelde patronen maken: zie de foto.

Een aantal jaren geleden trad Gerrit toe tot het bestuur van het Tapijtmuseum en wist zijn vrouw Karin over te halen vrijwilligster te worden.( Karin houdt zich bezig met de donateursadministratie.) Henk Beens bedankte de jubilaris en zijn vrouw voor de inzet in de afgelopen 25 jaar en overhandigde Gerrit het Jubilarissen-beeldje. Karin kreeg voor het missen van haar man op de dinsdagavonden gedurende 25 jaar, bloemen aangeboden.

 

Gerrit Westhoff als pennenmattenmaker.

Gerrit Westhoff als pennenmattenmaker.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500