Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vanavond informatieavond over eindejaarsketen

Geplaatst op: 20 november 2014

Vanavond om 19.30 uur is in de gemeentewerf aan de Sisalstraat 62 een informatieavond over het aanvragen van een vergunning voor een eindejaarskeet. Groepen die een vergunning voor een eindejaarskeet willen aanvragen, zijn verplicht op deze avond met twee vertegenwoordigers aanwezig te zijn. Aan een groep die 20 november niet aanwezig is, wordt geen vergunning verleend.

Tijdens de informatiebijeenkomst moet het aanvraagformulier volledig ingevuld (inclusief toestemming eigenaar/gebruiker aangrenzend perceel) ingeleverd worden. Dit betekent dat de eigenaar/gebruiker van dat perceel zijn handtekening op het formulier heeft gezet. Mocht je nog vragen hebben, bel dan naar het gemeentehuis T 038-385 30 00 en vraag naar mevrouw H. Zomer of mail naar h.zomer@zwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500