Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel bruikbare namen voor Schans

Geplaatst op: 20 november 2014

Er zijn al veel namen voor de nieuwe Zorgcoöperatie van De Schans binnengekomen. Bijna twee weken geleden deed de werkgroep ‘Nieuwe kans voor De Schans’ een oproep aan de inwoners mee te denken over een nieuwe naam. En met succes. Het aantal blijft nog even geheim, maar de werkgroep kan de slag om een keuze te maken.

Nu er duidelijkheid is over het voortbestaan van De Schans in Zwartsluis gaat de werkgroep aan de slag om invulling te geven aan de activiteiten. Een belangrijke eerste stap is het oprichten van een Zorgcoöperatie met een pakkende naam.  De Schans wordt overgenomen door Wel Wonen B.V.  en misschien is er een mooie combinatie met deze naam te maken.
Er is nog gelegenheid om tot zaterdag 22 november 2014 per e-mail namen door te geven aan Anja Bos: bosje@freeler.nl, Roel Huls: r.huls@planet.nl, of Jan Kootstra: ja.kootstra@planet.nl. De winnaar krijgt een taart aangeboden met daarop de nieuwe naam.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500