Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas in Genemuiden

Geplaatst op: 22 november 2014

Foto's Pieter Polman

Sinterklaas is in Genemuiden gearriveerd. Hij kwam met zijn Pieten op de Vijf Gebroeders de binnenhaven binnen glijden. Daar stonden honderden kinderen met hun ouders klaar voor een mooie ontvangst. Sinterklaas is vermoedelijk nooit eerder onder zulke mooie weersomstandigheden in Genemuiden gearriveerd. Bij de intocht viel op dat Sint geen gekleurde Pieten of Stroopwafelpieten mee had genomen naar Genemuiden. Een kunstgraspiet werd ook niet gesignaleerd. Wel grappig was dat de gemeentevlag bij ’t Olde Staduus was vervangen door een pietenbroek. Daar werd Sinterklaas overigens ontvangen door wethouder Dick Visserman.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500