Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote Clubactie lucratief voor Sportclub

Geplaatst op: 24 november 2014

Dit jaar heeft de jeugd van Sportclub Genemuiden deelgenomen aan de landelijke Grote Club Actie en maar liefst 7250 euro opgehaald. De jeugdspelers van SC Genemuiden hadden een mooi doel voor ogen: de inrichting van de materiaalunits die er na de zomer zijn gerealiseerd. Zo kan ook de jeugd een steentje bijdragen aan de realisatie van ons prachtig sportpark.

Het uitgangspunt was de verkoop van 5 loten per jeugdlid. Na de sluiting van de actie kan men spreken van een groot succes; er zijn zelfs jeugdleden die meer dan 50 loten hebben verkocht. Om deze inzet te belonen heeft Sportclub Genemuiden ook een aantal prijzen beschikbaar gesteld voor de beste lotenverkopers per lichting.

De volgende jeugdleden hebben een VIP-trip met het 1e elftal van SC Genemuiden gewonnen; F-jeugd Rein van Enk (F1), E-jeugd Davy Bakker (E5), D-jeugd Beau van Dalfzen (MD1), C-jeugd Gelise Bruintjes(MC1). Voor de oudere leden waren er kaarten voor PEC Zwolle – AZ te verdelen: B-jeugd Gerson van Houwelingen (B3) en A-jeugd Patrick Kemper (A2). De allerbeste loten verkoper was Jordy van Dijk (D2) met 73 verkochte loten. Hij heeft 2 kaarten voor de wedstrijd AJAX -FC Groningen gewonnen.

De prijsuitreiking was zaterdag 22 november, waarbij ook het totale bedrag van de opbrengst bekend werd gemaakt: 7250 euro. Symbolisch werd een cheque met het mooie bedrag overhandigd aan voorzitter Willem van der Haar.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500