Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel interesse in zonnepanelen voor agrariërs

Geplaatst op: 24 november 2014

Samenwerking gemeenten voor duurzame energie

De informatieavonden over zonnepanelen voor agrariërs en bewoners van agrarische bebouwing zijn drukbezocht. In Dalfsen kwamen vorige week dinsdag zo’n 50 bezoekers. In Staphorst kwamen zelfs ongeveer 80 mensen voor informatie over de mogelijkheden en de subsidieregeling voor asbestverwijdering in combinatie met zonnepanelen.

De gemeenten Dalfsen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland werken samen om duurzame energie in Noordwest Overijssel te bevorderen. Om de aanschaf van zonnepanelen op boerderijen en voormalige agrarische bebouwing nog makkelijker en aantrekkelijker te maken, organiseert Projecten LTO Noord een gebundelde inkoop van zonnepanelen. Geïnteresseerde agrariërs en bewoners van voormalig agrarische bebouwing kunnen zich aanmelden voor de vraagbundeling via www.rova.nl/duurzaam-ondernemen/zonnepanelen. Het is ook mogelijk om een advies op maat over de technische en financiële mogelijkheden aan te vragen.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500