Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juust in de Tweede Kamer

Geplaatst op: 25 november 2014

Foto Dick Visserman

Juust speelde vandaag in de oude Tweede Kamer tijdens het afscheidsfeest van CDA’er Eddy van Hijum. Dat Kamerlid wordt gedeputeerde van de provincie Overijssel. Volgens de aanwezige wethouder Dick Visserman was het een prachtig afscheid en een mooi hoogtepunt voor Juust. De band reist vandaag in een heuse bandbus naar Den Haag . Van Hijum is fan van Juust. Hij is gek op dialectmuziek en zet zich ook politiek in voor behoud van de streektaal. Ook bij de recente cd-presentatie van Juust in De Kaaihof was hij aanwezig. Ook burgemeester Bilder was bij het feest in Den Haag.

IMG-20141125-WA0004

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500