Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geef een luiertaart cadeau en steun Siriz

Geplaatst op: 26 november 2014

Iedereen die binnenkort op kraamvisite gaat en een leuk cadeau wil geven is vanaf nu geholpen. Koop een handgemaakte luiertaart en steun met de aankoop Siriz. Siriz geeft preventie, ondersteuning en zorg bij onbedoelde zwangerschap.

De taarten en andere cadeautjes gemaakt van luiers en andere babybenodigdheden kunnen besteld worden bij het Siriz team Genemuiden via Mindy Visscher (038 344 6429) en zijn beschikbaar in verschillende soorten en prijscategorieën. Zo kan de taart uit 2 of 3 lagen bestaan of kunnen er persoonlijke cadeautjes bij ingevoegd worden. De prijzen variëren van € 7,50 tot € 25,-. De volledige opbrengst verminderd met de materiaalkosten komt ten goede aan Siriz.

Siriz team Genemuiden: “We vinden het ontzettend leuk om deze taarten te maken en daarnaast vinden we het belangrijk om Siriz op deze manier te steunen. Zij doen heel goed werk voor vrouwen die hulp nodig hebben bij een onbedoelde zwangerschap. Met het cadeau verras je een blije moeder en help je moeders die in nood zijn!”

Op de najaarsmarkt van D.V. 3 december, in de Meente, staan we er!

Siriz beantwoordt jaarlijks 2.200 hulpvragen en bereikt 20.000 met preventielessen. Siriz heeft een hulppost in Zwolle en daarnaast nog 17 andere lokale hulpposten in heel Nederland.

 

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500