Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Fietsenstalling in centrum nodig’

Geplaatst op: 27 november 2014

Klaas van Olst van de ChristenUnie pleit voor de komst van een fietsenstalling in het centrum. Volgens hem kunnen bezoekers van de markt en andere evenementen nu vaak de fiets niet kwijt en dat leidt tot een rommelige aanblik. Helmich Post van het CDA is het met Van Olst eens en vroeg ook aandacht voor een nieuwe bushalte op het Havenplein. Volgens wethouder Speksnijder komen beide er op termijn zeker.

Connexxion wilde dit jaar al een bushalte in het centrum realiseren, maar de gemeente heeft dat voorlopig tegengehouden. “Bij een bushalte hoort een fietsenstalling. Omdat de plannen voor de Kop van de haven nog niet definitief zijn, willen we eerst naar een goede locatie voor die stalling kijken. Het moet geen chaos op het Havenplein worden. Met Connexxion hebben we afgesproken dat we eind 2015 de juiste positie bepalen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500