Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Helers opgepakt in Hasselt

Geplaatst op: 27 november 2014

De politie heeft woensdag aan de Willem Egbertsstraat in Hasselt twee 19-jarige mannen uit Vianen en Nieuwegein aangehouden op verdenking van heling cq. inbraak. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten. Surveillerende agenten zagen woensdag rond 18.15 uur diverse personen staan bij enkele voertuigen op een parkeerplaats aan de Willem Egbertsstraat. Nadat zij de auto gekeerd hadden en ter plaatse kwamen, bleek één voertuig te zijn vertrokken.

Een auto met daarin de twee 19-jarige mannen was nog wel aanwezig. Toen de agenten in de omgeving een onderzoek in stelden troffen zij diverse inbraakwerktuigen aan en enkele goederen die mogelijk van inbraak afkomstig waren. Omdat het vermoeden bestond dat de mannen deze spullen van zich af hadden gegooid werd besloten ze voor nader onderzoek in te sluiten. Later op de avond bleek dat er tussen 13.00 en 22.30 uur was ingebroken bij een woning aan de Wycher van Russelstraat. Uit onderzoek moet blijken of deze zaken met elkaar verband houden. De twee verdachten zijn in verzekering gesteld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500