Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opening kapsalon De Miente

Geplaatst op: 27 november 2014

Komende woensdag openen Jacolien Bakker en Louise Postma in woonzorgcentrum de Meente, hun nieuwe kapsalon met de toepasselijke naam ´De Miente´ Jacolien en Louise hebben beiden ruime ervaring in het kappersvak en liepen met het idee iets voor zichzelf te beginnen.  Zo kwamen zij in gesprek met de Meente.

Er bleek behoefte aan een kapsalon in de Meente, die een groot deel van de week geopend is, en ook toegankelijk is voor mensen van buiten de Meente. Op die manier  hoopt de Meente wat meer reuring op het plein te krijgen en dat binnenwandelende klanten eens een praatje maken met de aanwezige ouderen.

Jacolien en Louise wilden de uitdaging graag aangaan, en dit heeft geresulteert  in de opening van ´de Miente´. Een gezellige kapsalon met een goede prijs/kwaliteit verhouding, en tijd voor een praatje.

De opening zal plaatvinden tijdens de wintermarkt van woensdag 3 december a.s. Een mooie gelegenheid voor een ieder binnen en buiten de Meente, om eens even binnen te wandelen en de nieuwe salon te bewonderen. Er zullen flyers aanwezig zijn met de openingstijden en prijzen van de kapsalon.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500