Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sneldichteres kan de toeloop niet aan

Geplaatst op: 29 november 2014

Zelfs voor een sneldichteres lag het tempo tijdens Superzaterdag te hoog. “Bij Hubo van Dijk stond er een lange rij mensen, daar was niet tegenop te schrijven. Maar ik heb van iedereen de naam genoteerd, dus de mensen mail ik zo snel mogelijk het Sinterklaasgedicht toe”, lacht ‘ervaarmakelaar’ Marieke van Bolderen uit Zwolle. Ze schreef zaterdag op verzoek Sinterklaasgedichten voor Genemuidenaren. En dat sloeg zeer aan.Ook bij DA Feenstra was er volop interesse in de diensten van Van Bolderen en ’s middags bij Blokker Genemuiden liep het opnieuw storm. Een heuse file zelfs. De sneldichteres krijgt het daardoor ongetwijfeld druk de komende dagen. En dan te bedenken dat ze ook nog in Zwolle, Hengelo en Nijverdal aan de slag moet.

’s Middags was het ook op het Kinderplein van Kitsch & Koters gezellig druk. Aan de Irenestraat kwamen de Pieten ondertussen tevoorschijn. Die waren later ook elders in Genemuiden te zien.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500