Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw reanimatiecursus SCEG

Geplaatst op: 30 november 2014

In januari en februari 2015 gaat SCEG weer van start met de cursussen Reanimatie. Voor de nieuwelingen is er een cursus voor beginners. “U leert hoe u moet handelen wanneer iemand in uw omgeving bijv. een hartstilstand krijgt of in een andere levensbedreigende situatie belandt. Uw handelen kan levens redden”, aldus SCEG.

Ook is het heel belangrijk om mee te doen aan de herhalingscursus die elk jaar gegeven wordt. “U wordt dan weer getraind en u leert de laatste nieuwtjes over de reanimatie in de praktijk. Dit helpt u uw kennis op peil te houden. U oefent het defibrilleren en werken met de A.E.D. En uw certificaat blijft geldig!”

Beide cursussen duren 1 avond en worden gegeven door docenten van de Nederlandse Hartstichting. Aanmelden voor 27 of 28 januari of 12, 16 of 17 februari. De avond wordt gegeven in d’ Overtoom en kost € 10,-.

Opgeven kan telefonisch bij mevr. H. Post: 385 56 52 of post028@hetnet.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500