Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leger des Heils naar d’ Overtoom

Geplaatst op: 3 december 2014

Het Leger des Heils start op zondag 21 december om 17.00 uur met haar werk in Genemuiden. Er zal eens per 14 dagen op de zondagmiddag een geloofsontmoeting worden gehouden en wekelijks is er op de dinsdag en de vrijdag  van 10.00-16.00 uur een gezellige Inloop en verkoop van 2e hands kleding. De activiteiten vinden plaats in het prachtige wijkcentrum ’t Overtoom aan de Grutto nr. 1 in Genemuiden.

In de geloofsontmoeting op zondagmiddag zal de ontmoeting met elkaar bijzondere aandacht krijgen. Vanuit de gedachte dat veel mensen weliswaar een Christelijke opvoeding hebben gehad, maar geen kerk meer bezoeken, heeft het Leger des Heils zichzelf de vraag gesteld; “Hoe kunnen we anders kerk-zijn?” Ieder mens is immers belangrijk. De ontmoetingen worden daarom gekenmerkt door een ontspannen sfeer, blijdschap, brassband muziek, getuigenissen en een begrijpelijke overdenking. ‘Kinderen nemen een heel belangrijke plek in binnen het Koninkrijk van God en daarom ook in het Leger des Heils. We hebben voor hen een aantrekkelijk programma. Op die manier hebben de ouders van de kinderen ook wat aan de geloofsontmoeting en hoeven ze zich geen zorgen te maken over hun kroost.’

De inloop op dinsdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur is echt een Inloop waar iedereen zo naar binnen mag lopen om een kopje koffie of thee te drinken, een gezellig praatje te maken of te komen met bepaalde hulpvragen die er kunnen zijn. Er zal ook goed gesorteerde 2e handskleding worden aangeboden, tegen een gering bedrag. Het Leger des Heils staat ook open voor mensen die graag als vrijwilliger mee willen werken aan dit project.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500