Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Philadelphia houdt wintermarkt in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 3 december 2014

Het team van Philadelphia houdt 16 december een wintermarkt in ’t Olde Staduus.  Op dit moment werken de medewerkers hard aan leuke zelfgemaakte spullen om te verkopen, zoals steigerhouten decoratie, voederkransen en kerst decoratie. Maar natuurlijk ook zelfgebakken cake, stoofperen, advocaat en warme chocolade melk met slagroom. Een gedeelte van de opbrengst is voor stichting ‘Open doors’. Deze stichting helpt christelijke vluchtelingen in Syrië en Irak. Hiervoor verkopen de medewerkers advocaat. Ook is er een mogelijkheid om via een bestellijst ambachtelijke rookworsten te bestellen. 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500