Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drukke verjaardag voor Sinterklaas

Geplaatst op: 5 december 2014

Drukte bij aankomst Sint bij de Ichthus School

Traditiegetrouw heeft Sinterklaas het weer razenddruk op zijn verjaardag. Ook in Genemuiden moest hij meerdere adressen bezoeken. Zo zagen wij grote rijen kinderen met ouders bij De Vogelaar en de Ichthus School. En natuurlijk lieten Sinterklaas en zijn Pieten de kinderen weer behoorlijk lang wachten voordat ze wat in een of andere hoek gooiden. Of er veel stoute kinderen zijn afgevoerd naar Spanje is op dit moment nog niet bekend.

Wel dat veel kinderen met vreugde uitkeken naar de komst van de kindervriend, terwijl anderen toch een beetje opzagen tegen Sinterklaas en dan vooral dat boek van hem. Want Luisterpiet had naar verluid weer veel verhalen gehoord en doorgespeeld naar Sinterklaas. Die kocht de afgelopen dagen flink veel cadeaus in volgens de berichten in de media, dus ongetwijfeld zijn ook de kinderen van Genemuiden goed voorzien van geschenken. Rest ons niets anders dan Sinterklaas en alle Genemuidenaren een prettige Sinterklaasavond toe te wensen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500