Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wybe gaat varen met zijn vrienden

Geplaatst op: 6 december 2014

Wybe Beelen mag als het weer mooier wordt een middag met elf beste vrienden of familieleden op de Vijf Gebroeders gaan varen. Hij won de hoofdprijs van de winkelactie van de MVG tijdens Superzaterdag. Iedereen die iets kocht bij een van de aangesloten winkels maakte kans op deze prijs.

Ineke Feenstra van de MVG reikte de prijzen zaterdagmiddag uit bij De Groene Lantaarn. Zij maakte ook C. Borneman, M van de Berg, de familie Siebert, N. Post, J. van Olst en M. Meuleman blij. Zij mogen komend voorjaar ook een tochtje maken op de Vijf Gebroeders en zij kunnen dan één genodigde meenemen. In totaal vulden vele honderden bezoekers van Superzaterdag een bon in.

Ook Dylan van den Berg viel zaterdagmiddag in de prijzen. Hij stuurde beste selfie op van zichzelf verkleed als Piet tijdens de intocht van Sinterklaas in Genemuiden.

Superzaterdag was vorige week voor het eerst in Genemuiden. De dag trok ook veel winkelend publiek van buiten de stad. De MVG heeft de afgelopen week veel positieve reacties en wat mogelijke verbeterpunten gehoord. Bedoeling is om het evenement vaker te laten terugkeren.

Kijk voor het laatste nieuws over de MVG op www.winkeleningenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500