Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooie dag voor Ruutvoorn

Geplaatst op: 6 december 2014

Dames 1 van Ruutvoorn won zaterdagmiddag in d’ Overtoom knap met 3-1 van Heerenveen Die ploeg stond tweede op de ranglijst. Ruutvoorn is aan een flinke opmars bezig in de competitie na een slechte start. Zaterdag hadden de dames het in de eerste set (25-23) moeilijk met de Friezinnen en ging de tweede set ruim verloren. Daarna won Ruutvoorn betrekkelijk eenvoudig.

Het was toch al een mooie dag voor de volleybalvereniging. Het jongensteam Niveau 5 pakte namelijk de titel. De Meisjes Niveau 3 pakten de eerste twee winstpartijen van het seizoen. Meisjes A verloor wel van Wijthmen. Meisjes C won thuis makkelijk met 3-0 van Tonego.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500