Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente haalt fietsen weg

Geplaatst op: 10 december 2014

De gemeente haalt vanaf vandaag fietsen weg bij de fietsenstalling  bij d’ Overtoom. Als ze niet in de stalling staan, brengt de gemeente ze naar de gemeentewerf. In de afgelopen weken zijn onjuist gestalde fietsen bij de bushaltes voorzien van een label. De eigenaren zijn hiermee gewaarschuwd dat fietsen die niet in de fietsenstalling, of op de daarvoor aangegeven plaats zijn gestald, vanaf 10 december worden verwijderd. De afgevoerde fietsen zijn af te halen bij de gemeentewerf in Genemuiden, Sisalstraat 62. De werf is op werkdagen geopend van 7:30 tot 16:30 uur. U kunt contact opnemen via T. 038-385 3074 over het afhalen van de fiets.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500