Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jubileumaanbieding voor verenigingen

Geplaatst op: 10 december 2014

Ter ere van het 75-jarig bestaan in 2015 van ‘H. Bonthuis Administratie- en Belastingadviseurs’ te Genemuiden, biedt dit kantoor betaalbare ondersteuning op maat aan voor penningmeesters van verenigingen en stichtingen in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis.

Administratiekantoor Bonthuis is een full-service administratie- en (belasting)advieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf, agrarische sector, non-profit instellingen en particulieren. Men werkt intensief samen met ‘Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs’ die tevens over de benodigde accountantsbevoegdheden beschikt.

Ter viering van het 75-jarig bestaan in 2015 wordt vanaf dan betaalbare ondersteuning op maat aan penningmeesters van verenigingen en stichtingen in Zwartewaterland aangeboden. Van verschillende kanten kwamen namelijk signalen dat deze grote moeite hebben om penningmeesters te werven. Het kantoor is sinds jaar en dag betrokken bij het plaatselijke verenigingsleven en biedt deze service al aan een aantal instellingen. Het verenigingsleven ligt ze na aan het hart, zodat besloten is als jubileumaanbieding dit uit te breiden.

Door het groeiende eisenpakket van subsidie verlenende instanties, ingewikkelder regelgeving, de benodigde kennis en software, krijgen penningmeesters het steeds zwaarder. Door de ondersteuning op maat tegen gereduceerd sponsortarief, wordt het werk van de penningmeester sterk verlicht. Dit maakt het makkelijker om deze functie in te vullen. Verder kan zo de administratie meer gewaarborgd worden. Een netwerk van interne en externe deskundigen zorgt voor alle benodigde support.

Geïnteresseerde verenigingen en stichtingen kunnen contact opnemen met Administratiekantoor Bonthuis voor een gratis adviesgesprek via telefoonnummer 038-3030405 of email info@bonthuis.info.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500