Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prijsbiljarten en –kaarten bij Biljartvereniging Het Zwarte Water

Geplaatst op: 11 december 2014

Dit jaar organiseert Biljartvereniging Het Zwarte Water uit Genemuiden op dinsdag 23 december (20:00 uur) weer Prijsbiljarten voor leden en niet-leden.

Hierbij kan men middels diverse spelletjes, waaronder het “beroemde” telefoonboeken-spel, kennis maken met de biljartsport en zijn er mooie prijzen te winnen. Het is een avond vol plezier en gezelligheid, waarbij het ook voor niet-biljarters heel goed mogelijk is om met een prijs naar huis te gaan. En mocht het met biljarten toch tegen zitten, dan is er altijd nog een verloting waarin ook nog diverse prijzen zijn te winnen.

De kaartliefhebbers kunnen op zaterdag 27 december terecht bij de Biljartvereniging.
’s Middags is er vanaf 14:30 uur Prijskaarten (zowel Klaverjassen als Hartenjagen). Ook dan is iedereen (leden en niet-leden) welkom en liggen er weer mooie prijzen klaar voor de winnaars. Deze middag zal er ook weer een verloting worden gehouden, dus volop kans om met een prijs naar huis te gaan.

Er zijn dus, naast de team- en onderlinge competities van HZW, weer veel activiteiten in het eigen clubgebouw van de biljartvereniging.

Maar hou er rekening mee: “vol is vol”, dus kom op tijd !

Natuurlijk is ook iedereen welkom die gewoon even als “publiek” een kijkje wil nemen bij de diverse activiteiten.

Biljartvereniging Het Zwarte Water wenst iedereen alvast Prettige feestdagen en een voorspoedig Nieuwjaar.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500