Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PS trainingen bij Personeelselectief

Geplaatst op: 11 december 2014

Naast het optimaliseren van de personeelssamenstelling bij bedrijven biedt PersoneelSelectief trainingen aan onder de naam PS training. PS training onderscheidt zich in haar trainingen met een persoonlijke aanpak. De trainingstrajecten zijn een combinatie van training en coaching, waarbij elke medewerker op maat wordt getraind en net zoveel persoonlijke aandacht krijgt als hij of  zij nodig heeft. PS training gaat dan ook uit van een gegarandeerde toegevoegde waarde voor de medewerker! meer info op : http://www.personeelselectief.nl/trainingen.html

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500