Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie zoekt getuigen mishandeling

Geplaatst op: 15 december 2014

De politie zoekt contact met het slachtoffer van een ernstige mishandeling die in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 december plaats vond op de Zwolse Van Karnebeekstraat. Ook wordt een getuige op een fiets gezocht. Twee getuigen zagen omstreeks 00.30 uur ter hoogte van de tunnel dat een jongeman door een ander werd geslagen en geschopt. Zij wisten de verdachte te kalmeren en ook een passerende fietser assisteerde hierbij.

De verdachte liep weg en de gealarmeerde politie wist hem even verderop aan te houden. De 21-jarige verdachte uit Wildervank werd aangehouden en tijdens zijn verhoor legde hij een gedeeltelijke verklaring af.

Slachtoffer en getuige gezocht

De politie wil graag in contact met het slachtoffer en de getuige komen. De eerste wordt op 17 à 20 jaar geschat. Hij is ongeveer 1.80 m. lang en heeft zwart halflang golvend haar. De fietser heeft dezelfde lengte en heeft een donkergetinte huidskleur. Beiden wordt verzocht 0900-8844 te bellen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500