Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hardleerse Tukker in Kampen

Geplaatst op: 17 december 2014

De politie heeft dinsdagmiddag in Kampen een 58-jarige automobilist uit Almelo opnieuw betrapt op rijden onder invloed. Een dag eerder werd zijn rijbewijs wegens rijden onder invloed ingenomen. Surveillerende agenten zagen hem even na 14.00 uur over de Zambonistraat in Kampen rijden en hielden hem staande. Naast het feit dat hij met ingevorderd rijbewijs autoreed, bleek hij ook opnieuw onder invloed van alcohol. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij bij de ademanalyse 565 ug/l blies. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor rijden met ingevorderd rijbewijs. Voor het rijden onder invloed ontvangt hij een dagvaarding.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500