Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wachtlijst woning De Meente

Geplaatst op: 17 december 2014

Tijdens de op 20 november j.l. gehouden informatieavond is toegelicht dat het voor zowel toekomstige bewoners als de Meente belangrijk is om te beschikken over een actuele lijst van (toekomstige) bewoners. Op basis van deze lijst wordt bepaald wat de woningbehoefte in Genemuiden voor de komende jaren is en of wijzigingen in het beleid doorgevoerd moeten worden. Woningen worden niet alleen toegewezen op basis van urgentie, maar ook op basis van de plaats op de wachtlijst. Om een verantwoord toewijzingsbeleid te kunnen voeren, is het van belang dat wij werken met gegevens die correct zijn. Daarom heeft iedereen die bij ons reeds ingeschreven staat een brief ontvangen met het verzoek om deze in te vullen en te ondertekenen.

Heeft u geen brief ontvangen en wilt u wel ingeschreven worden of heeft u andere vragen? Dan verzoeken wij u contact op te met het Zorgloket, bereikbaar via telefoonnummer 038-3852710.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500