Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Klaar voor jaarlijks zaalvoetbalspektakel

Geplaatst op: 17 december 2014

De laatste voorbereidingen voor het Zwartewaterlandtoernooi 2014 zijn bijna afgerond. De aftrap van alweer de 13e editie is maandag.  Met deze 13e editie wordt tevens een nieuwe opzet voor het eerst ten uitvoer gebracht. Met 25 deelnemende teams wordt er in vijf poules van 5 gestreden om tien finaleplaatsen. De nummers 1 en 2 van iedere poule plaatsen zich voor de finaleronde, waarin zij uitkomen in twee poules van 5.

De wedstrijdduur tijdens alle poulewedstrijden is, in tegenstelling tot andere jaren ingekort naar 18 minuten, inclusief 1 minuut wisseltijd. Voorheen was dit altijd 20 minuten, inclusief 1 minuut wisseltijd. Echter, in de nieuwe opzet speelt ieder deelnememd team nu vier wedstrijden i.p.v. drie.
“Als organisatie zijn wij ontzettend benieuwd, wat u als speler, sponsor of voetballiefhebber hier van vindt. Heeft u suggesties voor de toekomst, schroom dan niet om contact met ons op te nemen”, aldus de organisatie.

De voorrondes worden op maandag 22 (14.00 – 20.00 uur) en dinsdag 23 december (10.00 – 19.00 uur) gespeeld. De finaledag zal plaatsvinden op dinsdag 30 december vanaf 12.00 uur. De wedstrijden vinden, zoals gewoonlijk, plaats in d’Overtoom te Genemuiden. Na afloop van de finale zal de prijsuitreiking wederom door burgemeester Bilder worden verzorgd. Tevens worden de cheques met het sponsorbedrag overhandigd aan de goede doelen ‘Stichting Akkerwinde’ en ‘Kinderboerderij de Taghof’.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500