Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drukke kerstvakantie voor d’ Overtoom

Geplaatst op: 17 december 2014

Het is de komende weken druk in d’  Overtoom. Vanaf maandag starten de zaalvoetballers. 25 ploegen strijden om de wel ‘hele grote cup met de grote oren’. Er wordt gespeeld op 22 dec, 23 dec en de finaledag is 30 december.  29 dec vindt het oliebollentoernooi van de GBC plaats. Aanvang 13.00. Eerste Kerstdag start een muzikaal gezelschap vanaf de Overtoom met een rondgang door Genemuiden. Voor belangstellenden het vertrek is om 06.00 uur.

Op 21 december, 23 december en 26 december (2e kerstdag) zijn er activiteiten van het Leger des Heils. Informatie vindt u op de site van het korps Kampen. In de nacht van 2 op 3 januari is er inmiddels het razendpopulaire nachtvolleybal van Ruutvoorn. Er is nog plaats voor een aantal ploegen. Opgeven kan nog tot 24 december via nachtvolleybal@ruutvoorn.nl

Inmiddels zijn er ook in het nieuwe jaar een aantal activiteiten die wellicht interessant zijn om vast in de agenda te noteren. 30 januari is er weer Triviant. De winnaar van vorig jaar, de biljartclub, speelt inmiddels “blufpoker” en daagt iedereen uit.

21 februari is er een muzikaal spektakel in de sporthal georganiseerd door Anders dan Normaal. Samen met The Bluebettes en The Bluefinger Connection wordt er gewerkt aan een muziekavond om van te watertanden. Info over aanvang, entree en kaartverkoop volgt zo spoedig mogelijk. Voor info zie www.andersdannormaal, www.bluebettes.com.

De organisatie van de Rock Evening heeft inmiddels ook de eerste band vastgelegd. De hoofdact van de avond is de band Dr Jekel & Mr Hyde uit de IJmuiden. De Rock Evening vindt dit jaar plaats op 21 maart. Verder invulling van de programmering volgt nog

Verder vinden in april de bekerfinalles van het volleybaldistrict Hanze-Linde plaats in de Overtoom. De exacte datum moet nog worden vastgesteld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500