Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goud voor Eenkhoorn en Bakker

Geplaatst op: 21 december 2014

De amazones van de Zwartewaterruiters behaalden dit weekend weer volop prijzen. Op een dressuurconcours te Vollenhove won Louanne Eenkhoorn de eerste en de tweede prijs. Giovanna Slurink pakte daar een derde prijs. Op de derde selectiewedstrijd van de Felix Accountants Dressuur Cup won Mirthe Bakker de eerste prijs. Béanke Roeland behaalde een vierde prijs.

In Vollenhove was een dressuurconcours voor paarden. Louanne Eenkhoorn kwam daar met Clinton aan de start. Ze reden een fijne eerste dressuurproef in de klasse L2 en behaalden met 188 punten de tweede prijs. In de tweede proef waren Louanne Eenkhoorn en Clinton nog meer op dreef en wonnen met 194 punten de eerste prijs. Giovanna Slurink nam met Dievittorio deel aan de middelzware klasse M1. Ook deze ZWR-combinatie reed een mooie dressuurproef, wat met 185 punten resulteerde in de derde prijs.

Mirthe Bakker zette met Sultan te Emmeloord in de derde selectiewedstrijd voor de Felix Accountants Dressuur Cup haar succesvolle rentree na (langdurig blessureleed) voort. Na de tweede prijs op de eerste selectiewedstrijd te Genemuiden, de eerste prijs op de tweede te Staphorst, pakte Mirthe Bakker met Sultan op de laatste selectiewedstrijd weer een eerste prijs (klasse L1, cat. ABC). Ook won ze nog een mooie deken. Met deze prachtige resultaten kwalificeerden Mirthe Bakker en Sultan zich ook voor de finale, die op 27 december a.s. te Genemuiden zal worden verreden. Béanke Roeland nam met Flex deel in de klasse B, cat. DE. Ook zij reden een mooie dressuurproef en behaalden met 190 punten de vierde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500