Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen gewonden bij ongeval pont

Geplaatst op: 22 december 2014

Foto Gerald Horst/Politie

Een auto is maandagavond het Zwartewater ingereden. Dit gebeurde bij de pont aan de kant van Zwartsluis. Volgens politieman Gerald Horst is de inzittende ongedeerd uit de auto en op de wal gekomen. Die reed bij slecht weer het water in omdat hij niet wist dat er een veerpont was. Brandweer en andere hulpdiensten waren snel ter plekke. Een takelwagen haalde de auto uit het water. De hulpdiensten konden voor 23.00 uur vertrekken.

Het ongeval is niet uniek. In 2010 kwam een 23-jarige vrouw uit Obdam om het leven toen ze vanuit dezelfde richting het water inreed. Een andere inzittende kon toen op de wal komen, maar hij wist de vrouw met hulp van twee anderen niet te redden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500