Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerlingen Voorwaarts Zwartsluis geslaagd

Geplaatst op: 22 december 2014

In het kader van het winterkwartier van de Sluuspoort, onder het thema open podium, traden de leerlingen van Voorwaarts Zwartsluis op voor een voltallig publiek, hoofdzakelijk van vaders moeders , opa’s en oma’s. Het was een gevarieerd programma van solisten en groepen, de slagwerkleerlingen stonden onder leiding van hun docent Albert Dijkstra. De leerlingen die de blaasinstrumenten bespeelden stonden onder leiding van Alette van de Belt.

Een zestal leerlingen werden extra in het zonnetje gezet voor hun behaalde muziek diploma. Op 13 December j.l. werd in het kindcentrum de Wijngaard de jaarlijkse KNMO muziekexamens gehouden. Olaf Hieborg behaalde voor slagwerk B 40.5 punt, Milan Smit kreeg eveneens voor slagwerk B 47 punten, er was ook een slagwerk B diploma voor Simon L’Amie die behaalde 41.5 punt. Het A diploma voor slagwerk was William Akkerman de gelukkige, die 46 punten kreeg. Het diploma voor klarinet B werd gehaald met 24 punten door Vera Hoen en tot slot was Jessica Vos heel blij met diploma B voor Bariton met 48 punten.
De slagwerk docent Albert Dijkstra, voor klarinet Ilona Slomp, en Mijndert Baas die de koperblazers onder zijn hoede heeft waren zeer tevreden met de behaalde diploma’s van hun leerlingen.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500