Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwjaarsconcert Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 22 december 2014

Al enkele jaren wordt door het orkest een fraai concert gegeven in sporthal ‘De Prinsenhof’, waarbij met alle aanwezigen een toast wordt uitgebracht op het nieuwe jaar. Organisatiecomité, blazers, slagwerkers en muzikaal leiders zijn dan ook al weken druk met de voorbereidingen voor dit optreden.
Vanaf 2015 wordt het een gezamenlijk optreden van orkest en drumband. U wordt muzikaal meegenomen in een ‘Reis om de Wereld’ met nummers als African Suite, Fast Samba, Het Dorp, Abba en natuuurlijk de Radetzki mars, een mars die bij een Nieuwjaarsconcert niet mag ontbreken.
Als gast komt de bekende chansonnière Davine naar Hasselt. Zij zingt naast eigen nummers ook enkele werken met orkest. Noteert u het vast in uw agenda? Zaterdag 17 januari 2015.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500