Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Midwinterhoornblazers weer op molen de Zwaluw

Geplaatst op: 22 december 2014

Traditiegetrouw wordt ook nu het oude jaar weer uitgedraaid door de molenaars van Korenmolen de Zwaluw. U bent van harte welkom op dinsdag 30 december van 16.00 uur tot 21.00 uur. De molenaars geven een rondleiding in de prachtig verlichte molen. Vanaf de stelling kunt u schitterende foto’s maken van Hasselt bij nacht en natuurlijk ook van de molen zelf. De molenaars bieden u koffie, thee, een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk aan en natuurlijk ontbreken ook dit jaar de Oudhollandse knieperties en de beroemde kruidkoek niet! Er zullen op een beeldscherm in de molen doorlopend foto’s vertoond worden van diverse molens. Een van onze molenaars zal het geheel muzikaal omlijsten.

Heeft u genoten van de kruidkoek? De kruidkoekmix is te koop in de molen. Naast de kruidkoekmix zijn er ook diverse andere (brood)mixen in de molen te koop.

Om 20.00 uur staan de midwinterhoornblazers weer op de stelling, een sfeervolle manier om afscheid te nemen van het oude jaar!

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500