Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pinautomaat Rabobank geeft nog geld

Geplaatst op: 29 december 2014

De pinautomaat van de Rabobank in Genemuiden geeft voorlopig nog gewoon geld. Van de pinautomaten van Rabobank IJsseldelta is tot nu toe alleen die in Zwolle Zuid gesloten. Door een staking bij Brink’s geldtransport worden de automaten momenteel niet bijgevuld. Tot grote problemen heeft dat voorlopig nog niet geleid.

Mocht de staking langer aan duren en meer automaten leegraken, dan overweegt Rabobank om de vestigingen langer open te laten. Rabobank adviseert om gedurende de stakingsperiode aankopen zo veel mogelijk met de pinpas te betalen en ook gebruik te maken van geldautomaten van andere banken. “U kunt eventueel bij winkeliers die dit aanbieden, gebruik maken van de mogelijkheden om extra geld te pinnen”, aldus de voormalige boerenleenbank.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500