Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterlandtoernooi maakt zich op voor finaledag

Geplaatst op: 29 december 2014

Na twee zinderende en spannende dagen zaalvoetbal in de poule fase, maakt het zwartewaterlandtoernooi zich nu op voor de finaledag op dinsdag 30 december. Tien uitstekende teams zullen die dag gaan strijden om de zo felbegeerde wisselbeker. Plaats van handeling is natuurlijk weer d’ Overtoom, waar de bal vanaf 12.00 uur zal gaan rollen. Er zal door de volgende ploegen gestreden worden voor de winst: VeBe Floorcoverings, Axxent Personeelsdiensten, DOS/Euromac, Bonthuis&Timmerman/Heutink&Hey, Stylus, De Pongels, J.Beens stofferingen, B+B Personeelsdiensten, Comceptum en Vishandel Koffeman.

De finale zal omstreeks 19.20 uur plaatsvinden. Na afloop zal burgemeester Bilder de prijzen uitreiken en tevens zal hij de cheques overhandigen aan de goede doelen die dit jaar gekoppeld zijn aan het toernooi te weten Stichting Akkerwinde en Kinderboerderij de Taghof. In de kantine van d’ Overtoom kan daarna onder het genot van een drankje en hapje worden nagepraat over dit toernooi. Tevens zal er muziek aanwezig zijn om de sfeer te verhogen. De organisatie, de teams en het personeel van d’ Overtoom nodigen u dan ook van harte uit om dit spektakel te aanschouwen en te gaan zien wie er met de cup met de grote oren aan de haal gaat.

Komt allen!!

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500