Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Avond over reis Sampark

Geplaatst op: 30 december 2014

Dit seizoen staat bij organisatie SCEG de reis van vrijwilligers naar India op het programma. 25 vrijwilligers, inwoners van Zwartewaterland waaronder twee van  SCEG bestuursleden (Willy Schaapman en Karin Zwolle) zijn op deze reis mee geweest. Zij willen hun ervaringen graag delen.

In januari 2014 is de reis geweest naar India. Samen hebben ze twee van de vier scholen die door de Stichting Sampark worden ondersteund, opgeknapt.
Bent u nieuwsgierig naar het hoe en waarom en vindt u het leuk om de ervaringen te horen en te delen, kom dan op donderdag 12 februari 2015 naar Zorgcentrum de Meente, Dorus Rijkersstraat 2 te Genemuiden. Jaap Visscher, die ook is mee geweest,  wil u aan de hand van foto’s over de reis en het opknappen van de scholen, vertellen. Na afloop wordt een collecte gehouden, waarvan de opbrengst wordt bestemd voor de nieuwbouw van twee scholen in India.
De avond wordt gehouden in de Meente op donderdag 12 februari en begint om 19.30 uur. Voor de onkosten wordt een entree gevraagd van € 2,50.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500