Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overval tankstation lijkt opgelost

Geplaatst op: 30 december 2014

In Arnhem is maandag een 26-jarige man uit Rheden aangehouden voor de overval op een medewerkster van een tankstation aan de Dijkstraat, op vrijdagavond 12 december jl. Onder afdreiging van een vuurwapen moest het slachtoffer geld afgeven. Eerder, op 22 december jl., werd een 28-jarige Zwollenaar aangehouden, naar aanleiding van meerdere reacties op getoonde beelden in het regionale opsporingsprogramma Onder de Loep. Hij werd een dag later weer in vrijheid gesteld omdat bleek dat hij de overval niet gepleegd kon hebben.

 Nieuwe tips naar aanleiding van o.a. Avro’s Opsporing Verzocht leidden tot de aanhouding van de man uit Rheden. Tegen hem is een nader onderzoek gestart.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500