Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van de Bunt en Oostwoud winnen eerste Tombola toernooi

Geplaatst op: 30 december 2014

Van de Bunt en Oostwoud wonnen dinsdag het eerste Tombola toernooi van Dartsclub Genemuiden. Daarop kwamen veel darters af in De Rank. De bedoeling van het toernooi is dat leden en niet leden uit Genemuiden meedoen zodat de mensen van de dart gekoppeld worden aan mensen die nooit darten. Dat is vandaag dus voor het eerst gebeurd met 54 deelnemers dus 27 koppels die in 5 poules gedeeld werden en de nr’s 1,2 en 3 gingen door naar de volgende ronde, die na de boerenkool (eetpauze) werd voortgezet. \

Na de zenuwslopende en zeer verrassende 8e, kwart en halve finales kwamen we uit op de finale met het koppel Ton vd Bunt (1e divisie gooiend) en Chris Oostwoud die het opnamen tegen Alwin van Lente en Willem Post, laatst genoemde internationaal chauffeur van beroep gooit dus nooit (knappe prestatie). Na een gelijkopgaande strijd waren het toch “tonnetje” vd Bunt en Chris Oostwoud (die de dubbels moest gooien omdat tonnetje het af liet weten) die aan het langste eind trokken en met de hoofdprijs, een flinke vleesschotel, naar huis gingen

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500